Pranešimai

Rodomi įrašai nuo sausis, 2010

Dvokiantis purvas

Vaizdas
Nuotrauka: Vienračių čempionatas Velingtone, 2010 Šiandien nusipirkęs maisto pietums, nusprendžiau jį suvalgyti parke. Parkas aptvertas keliomis betoninėmis tvorelėmis/atbraidomis, kurias pietautojai naudoja vietoj suoliukų. Tad perlipęs per vieną tokią sugebėjau visa jėga įrėplioti į purvą. Purvo buvo daug - sugebėjau visiškai panirdyti vieną batą, pats apsitaškyti iki kelių ir dar porą moteriškių šalimais sėdinčių šiek tiek aptaškyti. Iš pradžių pagalvojau, jog štai suvalgysiu pietus ir eisiu namo nusišluostyt purvo, bet jau po pirmo kąsnio supratau, jog nieko nebus - namo reikės pareiti prieš valgant, nes purvas - gan nemalonaus kvapo.

Gimtadienis

Šiandien Živilės, ko gero įdomiausiai rašančios lietuvės blogerės, gimtadienis. Jos blogą galite paskaityti http://linas-nz.blogspot.com/ . Živile, su gimtadieniu! Ištaisymas: buvau neteisingą nuorodą įdėjęs prieš tai

Projekto vadovas

Vaizdas
project manager Originally uploaded by brovienas Prieš porą metų darbo virtuvėje radau šį raštelį: Elkitės atsargiai su sumuštinine, nes kairėje rankenos pusėje trūksta vieno varžtelio (galvokite apie tai, kaip apie projekto vadovą).

Maoriška gitara

Vaizdas
Maori guitar Originally uploaded by brovienas Tvarkau savo kompiuterį ir susiradau maorišką gitarą.

Automobilinis telekfonas

Vaizdas
Phone from car Originally uploaded by brovienas Tingieji amerikiečiai net iš mašinos tingi išlipti, kai prisireikia telefonu automatu pasinaudot.

Didelė diena lauke

Vaizdas
Buvau festivalyje Big Day Out Aucklande. S7300909.JPG by Linas Jakucionis on Zooomr Muse pasirodymas buvo gan įspūdingas - gera muzika, daug lazerių visokių ir šiaip šviesos efektų. Patiko tai, kad festivalyje buvo keletas nemokamų karuselių - tiesą sakant, netgi 1.5 dolerio radau besėsdamas vienon karuselėn. Pankas su didele skiautere supasi karuselėje by Linas Jakucionis on Zooomr

Minimalistinė Torrentų svetainė

Torrentų svetainė http://www.nerrot.com/