Pranešimai

Rodomi įrašai nuo balandis, 2011

Mokausi Maven ir Curam 6.0

Mūsų firma prieš savaitę išleido naują mūsų programos versiją (6.0). Tad pradėjau skaityti dokumentaciją apie tai, kas naujo toje versijoje. Pradėjau tyrinėti Maven . Maven kompiliavimo sistema Java projektams. Bandau perkelti savo programą "sekretorė" į šią sistemą (lig šiol naudojau Ant). Čia galima susirasti Maven repozitoriumą , kuriame guli absoliuti dauguma bibliotekų, kurių gali prisireikti programuojant. Prieš savaitę išleistas Netbeans 7 . Tad bandau naujausią šios programavimo aplinkos versiją.

Nauja grupė: The Vaccines

Vaizdas
Rekomenduoju paklausyti

Komedijinis serialas

Jeigu kas dar negirdėjote ir mėgstate komedijas - rekomenduoju pažiūrėti serialą The Inbetweeners .

Avių bėgimas

Vaizdas
Šį savaitgalį buvome miestuke Te Kuiti, kuriame kasmet vyksta... avių bėgimas. Panašiai kaip bulių bėgimas Ispanijoj. Tik tiek, kad mes mėgstam saugumą ir komfortą, tai mums, čia Zelandijoj nereikia patiems bėgti nuo avių - jos bėga viena atitverta gatve. Po bėgimo avių skutikai pasigavo keletą avių ir turistams davė rankiniu būdu varomą skutimo mašinėlę sukti... Tad nuotraukoj viena mano draugė suka tą skutimo mašinėlę.

Balandžio pirmosios pokštai

Velingtono savivaldybė šiandien susimokė su vairuotojais ir nusprendė iškrėsti praktinį pokštą pėstiesiems. Savivaldybė mieste išjungė visus šviesoforus. Vairuotojai, kaip susitarę mandagiai praleidinėjo vieni kitus, o vos pamatę pėstyjį spausdavo gazą ir bandydavo nepraleisti.... Man pačiam nieko sudėtingo, beveik visą dieną vaikščiojau tik viena gatvės puse :)