Pranešimai

Rodomi įrašai nuo kovas, 2009

Mano nepriklausomybės diena

Vaizdas
Climbing up Originally uploaded by brovienas Truputi simboliška, kad savo magistrinį darbą pridaviau šiandien, tad rytoj bus mano nepriklausomybės (nuo mokslų) diena. Na ne visai dar būsiu nepriklausomas, turiu sukurti "web poster" - sutrumpintą savo magistrinio darbo variantą, kuris būtų tinkamas pristatyti mano darbą įvairių mokslinių konferencijų interneto svetainėse. Bet tai neturėtų būti sudėtinga - maksimum 1500 žodžių, kai magistrinis darbas turėjo būti tarp 10000 ir 15000. Priduoti jį reikės po dviejų savaičių.

Turima muzika truputį atsibodo

Vaizdas
Wellington Originally uploaded by brovienas Dabar, berašant magistrinį darbą, pastoviai klausausi muzikos, tačiau turima muzika nebedžiugina - mėgstamos dainos šiek tiek atsibodo. Tad nusprendžiau išbandyti last.fm . Tai gan patogus būdas susirasti įdomios muzikos. 1. Užeini į last.fm 2. Susirandi kokią nors savo mėgstamą grupę 3. Spaudi Listen to "grupės pavadinimas" radio Tada last.fm pradeda groti panašiai skambančių grupių dainas. Pvz. dabar jau daugiau nei valandą klausausi She Wants Revenge "radijo". Deja, reikalinga nemokama registracija.

Kaziuko mugė?

Vaizdas
NZI Sevens 2009 Originally uploaded by brovienas Kas sugalvojo Kaziuko mugę rengti tokiu nevykusiu oru? Teko užmesti akį į keletą nuotraukų iš Kaziuko mugės - gražu, bet šalta ir lynoja. Turiu pasiūlymą - perkelti į šiltesnį metų laiką, kad žmonėms dar linksmiau toj mugėj būtų.

Dokumentinių filmų festivalis Velingtone

Velingtone kitą savaitę prasideda dokumentinių filmų festivalis . Norėčiau pamatyti filmą The Last Western Heretic .