Škotija - antra diena

2005 12 27 10:00 pavalgem pusrycius, susikrovem daiktus ir laukiam tu kitu zmoniu. Laukti nuobodu. Dabar ziurinejam bukletukus visokius, ka galetume kelioneje pamatyti.

12:30 galu gale sustojom pirma karta grazioj vietoj, o siaip graziu vietu tuzina nesustodami pravaziavom. Kita diena reiks koreguot marsruta, kad daugiau sustojimu butu.

13:10 sustojom loch lomand labai grazioj vietoj prie ezero. Pasifotografavom siek tiek - visokias gulbes, kalnus, ezera ir bendrakeleivius.

16:10 vaziavom ilgai iki saldainiu fabriko, pakeliui sustojom kokiose penkiose graziose vietose su ezerais kalnais, upem, tiltais ir pan. Kai galu gale atvaziavom iki saldainiu fabriko - jis pasirodo buvo uzdarytas iki naujuju. Uzvarem i suvenryru parduotuve. Nupirkau kol kas tik atviruciu. I kavine musu neileido. I restorana irgi neileido. Visur pasiteisinimas toks, kad pietus baigesi, o maista vel prades teikti tik nuo 18:00, tai dabar stovim ir ieskom, kur pavalgyt.

16:50 Uzejom i restoraniuka. Uzsisakem maisto. Maisto atzvilgiu sotai nedaug teatitruke nuo airiu. Organizuotumu irgi. Atnese ne visai tokio maisto, nei buvo vaikams uzsakyta.

Pries tai pervaziavom per miestuka Ballachulish. Na ir pavadinimas...

Tie kiti zmones, kur turejo prie musu siandien prisijungti musu dar vis nepavijo. Bet susiskambinom tik ka - sake, kad vaziuoja link musu.

20:00

apsistojome B&B trims naktims. Nuo siol gyvensime cia ir keliausime aplinkui. Pavalgem vakariene, susitikom su musu naujais pakeleiviais (Vaidas, Kristina ir Gabriele)

O po to keleta valandu su trim kompais losem Quake... Arunas turejo pelyte prie savo laptopo, tai faktiskai buvo nenugalimas. O kai Arunas nezaide, tai as buvau nenugalimas net ir be pelytes...

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai