Dokumentinių filmų festivalis

Dokumentika

Velingtone lapkričio 8-21 vyks dokumentinių filmų festivalis. Čia sąrašiukas filmų, kuriuos man įdomu būtų pažiūrėti.

Motorhead



Šį savaitgalį buvau Motorhead koncerte miestuke New Plymouth (Nju Plimuf). Motorhead'ų dainininkui Lemiui (dainininkui) pasirodo jau 62 metai ir koncertą jis pradėjo standartišku prisistatymu: mes esame Motorhead ir mes grojame rokenrolą. Na daugumai žmonių tas rokenrolas tai vadintųsi metalu, o visiems ten susirinkusiems metalistams tai tikrai rokenrolas buvo...

Prieš koncertą kažkoks pažįstamas sakė, kad Motorhead labai įdomiai atrodančią publiką sutraukia... Na aš to labai laukiau bet truputi nuvylė - jokių labai išsiskiriančių žmonių nebuvo, visi juodai apsirengę su daug vienodų Motorhead marškinėlių metalistai susirinkę. Exploided publika Dubline prieš porą metų daug įspūdingiau atrodė.

Antys

I am being watched by a duck 1 I am being watched by a duck 2

Dabar daug maž įsivaizduoju, kaip žvėrys jaučiasi zoologijos soduose. Kol pusryčiavau kavinukėj, į mane atėjo kažkokios antys pasižiūrėt. Žemai jums lenkiuosi naujieji sparnuotieji mūsų valdovai.

Filmai
  • Brave One (visai įmanoma žiūrėt)
  • The Perfect Creature (nežiūrėkit)
  • Death Proof (verta pažiūrėt)
Knygos

Per šį savaitgalį įsigijau 3 knygas ir vieną baigiau skaityti.

Ta kurią baigiau - Richard K. Morgan "Pražuvę Angelai" - visiškai nerekomenduoju. Perskaičiau iki galo tik dėl to, kad neturėjau tuo metu daugiau ką skaityt.

O įsigijau 2 fantastinių apsakymų rinkinius ir vieną knyga apie NZ politiką.

Lėktuvas

Pirmąsyk skridau į ne tarptautinį aerouostą Zelandijoj. Skrendant lėktuvu nereikėjo paso parodyti nėsyk ir jokių bagažo tikrinimų nebuvo.

Ugnikalnis



New Plymouth yra prie Taranaki ugnikalnio. Jis atrodo, kaip iš kokio paveiksliuko paimtas, o paskutinįsyk rimtai išsiveržęs buvo visai neseniai prieš maždaug 250 metų.

Komentarai

Sigis sakė…
O mes ziurejom sia savaite sena britu komedija Eat The Rich, kur groja Motorhedai, ir vaidina Lemy kartu su kitom zvaigzdem. Gan rekomenduotina.

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai