Gudriausia apgavystė

Pas mus, Velingtone, vyksta menų festivalis Fringe. Šiek tiek modernaus meno, šiek tiek nemodernaus ir gerai, kad dalis šitų menų - nemokami. Šiandien išėjom pasivaikščioti ir paieškoti nemokamų dalykų. Nedaug jų radom, bet šiaip gražu Velingtone, vat ir nuotraukos iš čia.

O vakar buvau pačiam blogiausiam šokių spektaklyj pasaulyje. Praktiškai tai buvo pati gudriausia sukčiavimo schema - surenki krūvą žioplių, surenki iš jų po 25 dolerius ir po to parodai bile kokį pezpridelą. Kai žmonės lieka nesupratę šou, jie galvoja, kad nesuprato dėl to, kad tai aukštasis menas ir kaltina dėl nesupratimo save, o ne "režisierių".

Sharon is supporting the silver fern globe Linas has met his peer, oink oink Dora's playing Getting along fine I'm not letting Dora die Dog is pissing on a wall Color wall Bench Black Wall

Komentarai

Lina - nattytte sakė…
Man šuniukas patinka :P
Danguole sakė…
Va taip ir buna... Pameni pasaka apie nuoga karaliu? :) Bandziau karta diskutuoti apie ultrmodernius spektaklius su vienu draugu apie tai. Jo pozicija yra ta, kad reikia surasti alegorijas kiekvienoje susluzusioje scenos lentoje. Mano, gi, kad spektaklis turi buti poilsis smegenims, o ne ju "trainingas". Teisus, manau, abu:)
Nuotraukos cool!
Akvilyte sakė…
Na bet būna ir taip, kad pirmą kartą pamatai spektaklį ir sakai:"jis man nepatinka. nieko vertas ir pan.". buvo ir man taip, bet kai prisiverčiau pažiūrėti spektaklį penkis-šešis kartus, supratau, kad jis labai geras. tik reikėjo laiko tam suprasti ir įsižiūrėti į jį savaip.

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai