Kaip iš manęs vaikai šaipėsi

Sekmadienį internetiniam aukcione pirkau riedučius (30 NZD - apie 55 LT).
Pirmadienį važiavau motoroleriu į Upper Hutt (beveik 30 km nuo namų) atsiimti riedučių.
Antradienį (vakar) buvau pasivažinėti riedučiais pirmąsyk po ilgos ilgos pertraukos.

Važinėjausi krantine, o po to, begrįžtant namo teko leistis šaligatviu nuo šlaito ir aš ko gero atrodžiau labai jau nedrąsiai ant tų riedučių, nes kažkoks maždaug 8-metis vaikas važiuodamas pro šalį burbtelėjo kąžką panašaus į "čia gi lengva".

Bendras rezultatas - neblogas, esu ne tik gyvas, be lūžusių kaulų, be nubrozdijimų, bet ir išvis negriuvęs.

Klausimas

Mieli draugai (ir man nepažįstami skaitytojai), man būtų labai smagu, jeigu parašytumėt komentaruose, kokių temų įrašus skaitote mieliausiai?

Komentarai

Jurga sakė…
Oi kaip megstam tavo bloga - kelis kartus per diena tikrinam... Viskas patinka, o labiausiai tokie pasisakymai, kuriais savo nuomone isreiski, nebijai kad kiti nesupras, ir kur kokia gera nuotrauka prisegi :)
Anonimiškas sakė…
E.... sita gi... Nugi viska :) Siaip idomu apie NZ viskas.

(Andriuxa)
Lina - nattytte sakė…
mhmm... maloniausiai skaitome.. kaip čia tiksliau pasakiu :P ogi žvigtelk kur daugiausiai komentarų gavai ir klausimų nebekils ;)
Šiaip manau einamiausios apklausos.. :D nes kiekvienas gali pasireikšti.. (kokia nuotrauka išsirinkti, kokius įrašus skaitai..) arba dar ten kur kokia nuomonė iš pašaknų išreikšta, nes gali arba pasireikšti kaip labai prijaučiantis ir paantrinti, patretinti, arba priešingai - išdėti į šuns dienas.. :)))

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai