Žurnalai suaugusiems


Žaidžiu (Velingtonas 2008 vasaris)

Šiandien gavau pirmąją savo atvirutę per www.postcrossing.com. Nepaisant to, kad ją atsiuntė dėdulė iš Amerikos kukurūzų laukų, o ne kokia nors mergina trumpu sijonuku.

Šiandien užsiregistravau bibliotekoje. Vargas su ta registracija - ir pasą reikėjo neštis ir elektros sąskaitą (mat ant sąskaitos mano adresas yra, kurį jie norėjo patikrint). Tad dabar jau skaitysiu knygas ir žurnalus.

Belaukdamas eilėj registruotis peržiūrėjau kainas bibliotekos... knygos - nemokamai, DVD diskai - 4 doleriai, adult magazines (žurnalai suaugusiems) - 50 ct. Ir taip pirma mintis - kas čia per žurnalai suaugusiems? Čia tie žurnalai kur suaugusiems, ar čia tie žurnalai, kur tik šiaip nevaikiški? Po to 15 minučių pasivaikščiojau po biblioteką ir visgi panašu, kad žurnalai suaugusiems tai yra žurnalai apie mašinas, namus, madas ir kompiuterius, o ne apie ką kita.

Planai: per Velykas keliausiu autobusiuku iki Oklendo. Savaitgalį prieš Velykas -būsiu Sidnėjuj.

Komentarai

Akvilyte sakė…
na aišku, juk būtų smagiau gauti atviruką nuo merginos trumpu sijonuku:) idomu kaip tai atvirutėje atsispindėtų.:)
Linas J sakė…
Atvirutė galėtų būti pasirašyta maždaug taip:

"many kisses, {koks nors merginos vardas}
P.S. I am wearing a short skirt"
Akvilyte sakė…
:D taip nebūna.. tikrai nebūna:) kažkas turi neribotą fantaziją:)
Lina - nattytte sakė…
hmm.. sita manau galim sutvarkyt :)))) tik ta proga zinok reiktu toki pageidavima ir is savo postcrossing'o profile irasyt :P nes dabar tai tik va mes su Akvilyte zinom.. nu ir dar pora veikeju tavo blog'a skaitanciu.. o vat tavo profile ziurejau pageidavimas sis neatsispindi :P

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai