Apsėstųjų Lietuvoje nėra

ghostLabai keista, bet neseniai interneto forumuose radau žmonių tikinčių apsėdimais. O šiandien radau ir pranešimą apie LNK laidą "Vaiduoklių medžiotojai", kur bus aiškinama, kaip atskirti apsėstuosius nuo psichinių ligonių.

Matant, kad LNK bando prisidėti prie prietarų skleidimo, teko jiems laiškutį parašyti. Menkas žingsnis, bet vis šis tas.
From: aš
To: info@lnk.lt
Subject: del jusu pranesimo spaudai apie laida "Vaiduokliu medziotojai"

Sveiki,

norėjau pranešti, jog savo pranešime spaudai (http://www.elta.lt/zinute_pr.php?inf_id=837040) jūs paskelbėte faktiškai neteisingą informaciją.

Jūs teigėte "LNK dokumentinės realybės projektas "Vaiduoklių medžiotojai" šį antradienį, 20.45 val., aiškinsis ir gilinsis į egzorcizmo problemas. Pasirodo, tai ne tik siaubo filmuose ar fantastiniuose romanuose egzistuojanti problema - apsėstų žmonių yra ir Lietuvoje."

Deja, tai, kad žmonės tiki prietarais, nereiškia, jog apsėstų žmonių yra. Norėčiau, kad paskelbtumėte apie šią klaidą ir tokių daugiau nebekartotumėte ateityje.

Ačiū
Linas

Komentarai

Anonimiškas sakė…
tai tik tavo asmenine nuomone
Linas J sakė…
Anonime, jeigu tu tiki pasakom, tavo reikalas. Bet nereikia faktinės informacijos vadinti "nuomone".
Anonimiškas sakė…
Vakar netyčia užtaikiau ant tos laidos. Likau truputi pakraupęs nuo tų kliedesių.
Anonimiškas sakė…
:)))) yra ir tv detektyvai ir kitu laidu, kuriu turinys labai abejotinos kokybes ir patikimumo. o del vaiduokliu ir egzorcizmo dar ne viskas, tuoj ir raganu medziokle prades :)

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai