Draugai

Šį savaitgalį mane aplankė Valiukas - draugas lietuvis iš Airijos. Jis jau kelintas mėnuo keliauja po pasaulį. Tad su juo ir keliais mano vietiniais draugais savaitgalį nuėjome į Karori parką (laukinės gamtos šventovę).

Karori

Daugiau nuotraukų iš Karori čia

Vietinis draugas Brian, prieš savaitę beslidinėdamas gerokai susidaužė šonkaulį, tad dabar, kai norime jį įskaudinti, pasakojame jam juokus visokius ir kai jis pradeda juoktis jam labai skauda ir tveriasi už šono:

Karori

Sekmadienį ėjome palaikyti 3 draugių, kurios pasiryžo bėgti pusę maratono didžiausiame kasmetiniame Velingtono bėgime. Kad apmaudu buvo tai, kad mes, palaikytojai pražiopsojome bėgikes tiek pačioj pradžioj (pavėlavom nueiti), tiek pabaigoj (nesitikėjom, kad taip greitai nubėgs tą 21 kilometrą). Tad vietoj savo draugių bėgikių sugebėjau nufotografuoti tik vieną šiaip simpatišką merginą, kuri bėgo labai visa susikaupusi, bet pamačiusi, kad fotografuoju, labai išsišiepė:

Half marathon

Šeštadienį buvau krepšinio varžybose Lietuvos jaunių (iki 19 metų amžiaus) rinktinė žaidė draugiškas varžybas prieš NZ komandą (Tall Blacks Junior). Lietuviai, nepaisant to, kad buvo pavargę po skrydžio (atskrido į NZ maždaug 1 para prieš varžybas) sugebėjo laimėti maždaug 5 taškais.

Tiesą sakant, kai nuėjau stebėti varžybų nustebau pamatęs tiek žiūrovų - tikėjausi pamatyti tik kokias kelias dešimtis žmonių, tačiau susirinkusių buvo keletas šimtų.

Ketvirtadienį Oklende prasideda čempionatas, rezultatai turėtų būti čia.

Lithuania vs NZ U-19 Lithuania vs NZ U-19

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai