Pinigu svaistymas

http://www3.lrs.lt/cgi-bin/preps2?Condition1=237700&Condition2=Airij*

Lietuvos šaulių sąjungai – 119 tūkst. litų knygos „Lietuvos šaulių sąjunga valstybės ir visuomenės tarnyboje 1919–2004“ leidybos išlaidoms padengti.

Žemės ūkio ministerijai – 60 tūkst. litų išlaidoms, susijusioms su Lietuvos artojų delegacijos dalyvavimu Pasaulio artojų varžybose Šiaurės Airijoje (2004 m. rugpjūčio 27-rugsėjo 6 d.), iš dalies padengti.

Lietuvos mokslų akademijai – 31 tūkst. litų akademiko A.Jucio gimimo 100-osioms metinėms paminėti skirtų priemonių išlaidoms iš dalies padengti.

Lietuvos šaulių sąjungai – 119 tūkst. litų knygos „Lietuvos šaulių sąjunga valstybės ir visuomenės tarnyboje 1919–2004“ leidybos išlaidoms padengti.

Šilutės rajono savivaldybei – 18 tūkst. litų Žemaičių Naumiesčio Šv. Mykolo arkangelo bažnyčios varpo įsigijimo išlaidoms iš dalies padengti.

Asociacijai Gausių šeimų bendrijai „Vilniaus šeimyna“ –12 tūkst. litų tarptautinio gausių šeimų sąskrydžio, skirto tarptautinės šeimos dienos 10-mečiui paminėti, vykusio 2004 m. liepos 2–4 d. Šalčininkų rajone, Rūdninkuose, organizavimo išlaidoms iš dalies padengti.

Nezinau ar cia reikia kokiu komentaru, bet man atrodo geriausias biznis yra leisti niekam nereikalingas knygas, rengti saskrydzius ir uzsiimti panasiais dalykeliais. O visokiem niekam nezinomu zmoniu gimimo metiniu paminejimams zmones sugeba issvaistyti tiek pinigu, kiek gyvieji ne tik kad savo gimtadieniams, bet ir vestuvems nesugeba isleist.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai