Suskaičiuosiu jus

Šiandien su broliu pasikalbėjom apie tai, kad abudu turim savo blogų skaitytojų, tad aš nusprendžiau jus suskaičiuoti ir įdėjau skaitliuką.

Manim rūpinasi

Kadangi savaitę sirgau, tai vietinės lietuvaitės atėjo manęs savaitgalį aplankyti. Ne tuščiom rankom atėjo, o su vištienos sriuba ir bananų pyragu.

Narkotikai

Pas mus dabar uždraudžia kažkokius C1 kategorijos narkotikus. Zelandijoj belieka tik A kategorijos (ką tai bereikštų) narkotikai legalūs.Bet vistiek gudriau, negu kitur, kur iš vis viskas draudžiama. (Jei kas nežino, aš visada pasisakiau už visokių niekam nekenkiančių dalykų legalizavimą).

Telefonas

Nemėgstu kalbėti telefonu, o gal nemoku. T.y. kalbėti moku, plepėti nemoku. Dėl to mano telefoniniai skambučiai paprastai būna tik su reikalu ir tik jei to neišeina sutvarkyti el. paštu. Visais kitais atvejais stengiuosi arba kalbėtis gyvai, arba rašyti laiškus arba per kokią nors instant messaging programą.

El. paštu paprasta - išdėstei viską, ko nori arba netgi paplepėjimus, persiskaitei, ar neįžeidei kaip nors ir ar pakankamai vienareikšmiškai viskas parašyta, pataisei jei ką, ir išsiuntei... O balsu kalbant - žodis ne žvirblis.

Net taksi paprastai dabar el. paštu iškvietinėju - pasiuntei laiškutį su visa informacija ir po kelių minučių sėdi į taksi. Jokių ten pokalbių telefonu, nesuprastų akcentų ir jiems neištariamo vardo diktavimo paraidžiui.

Neurologija

Pasak mokslo, žmogaus smegenys turi du nepriklausomus, tarpusavyje nebendraujančius kontrolės centrus. T.y. žmonių veiksmus vienu ypu įtakoja du centrai. Įspūdinga. Čia vienas iš straipsnių apie tai.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai