Atvirukai už atvirukus bei nemoku naudotis vaučeriais

Nature
Dirbtinės gamtos vaizdelis iš pietinės salos.

Internete galima gauti visko, net popierinių atvirukų nuo atsitiktinių žmonių. Taisyklės paprastos tu pasiunti atviruką atsitiktiniam žmogui iš tos svetainės, kas nors kitas tau pasiunčia atviruką.

Vakar užsiregistravau DVD nuomos punkte ir pirmą DVD diską man "išnuomojo" nemokamai. Mėgstu nemokamus dalykus.

Nemoku naudotis vaučeriais

Štai, man vienas prekybos centras vis atsiunčia nuolaidų vaučerių. Ir kiek kartų bandžiau naudotis, gal tik porą kartų gavosi. Pvz. šį šeštadienį nuėjau nusipirkti keleto dalykų su naujais vaučeriais ir prie kasos išaiškėjo, jog neperskaičiau, jog tų vaučerių galiojimas prasideda tik po 2 dienų. Tai poros prekių atsisakiau, nes pirkau vien dėl pigumo.

Ir taip man būna visada - tai data, tai ne tokio svorio prekė, tai tikroji prekės kaina parduotuvėj jau pasikeitusi ir dėl to mano turimas vaučeris negalioja.

Komentarai

Anonimiškas sakė…
Aha.. tuos atvirukus ir as radau... prieš kiektais mėnesių :P ir dabar jau esu gavus 13 atvirukų (uoj koks skaičius.. ) tarp jų vienas ir iš NZ yra. :D Ir nors šiaip daugiausiai tame dalyvauja suomiai, bet pasitaiko karts nuo karto ir ko egzotiškesnio. :) Japonija, Malaizija.. Man patinka :P
Linas J sakė…
Na man kol kas pasitaikė Suomijon ir Japonijon pasiųst.

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai