Aš nenoriu būti Limu Jackuciomiu

Beanbag lietuviškai vadinasi sėdmaišiu.

Šiandien esu labiausiai piktas and Dell'ų. Jie žiopliai siųsdami man siuntinį neteisingai užrašė mano vardą "Limas Jackuciomis" ir užrašė nepilną adresą. Siuntinys atėjo iki mūsų organizacijos, bet kadangi organizacija didelė, tai sekretorė vardų nežino, paieškojo manęs organizacijos užrašų knygutėj pagal Limas Jackuciomis, nerado ir išsiuntė siuntinį atgal.

Šiandien šiaip ne taip atsekiau kur siuntinys ir pasakiau teisingą adresą... tikiuosi ryt turėti laptopo bateriją ir nebereikės kompiuterio kiekvieną rytą ilgai ilgai įjunginėt.

O dar... noriu parašyt nedidelę programėlę, kuri nuotraukas iš Flick skelbtų į mano blogą daug maž automatiškai. Nes norint įdėti keletą nuotraukų iš kokios nors kelionės į blogo įrašą tenka labai daug vargti ir rankomis visko kopijuoti.

Komentarai

Akvilyte sakė…
Vadinasi sėdmaišiu:) man vistiek angliškas pavadinimas labai juokingas:)) o apie vardus ir pavardes, tai Lietuvoje mano pavardes neištaria gerai, nors ji paprasta: Lungevičiūtė. ir visada visur blogai užsirašo, tai dažnai reikia paraidžiui sakyti:)
Anonimiškas sakė…
Ka tu cia vargsti Lineli, persikrikstyk i Lime Jack ir problemu nebus - net ir mano sesiametis perskaite nuo ekrano be klaidu...

Jurga
Vilmis sakė…
Gal tau jau laikas savo .com ar .lt ar co.nz ar ... pasileisti su wordpress'u ir tada nereiks nieko programuoti nes jam pilna visokių priedų.
Linas J sakė…
Bet man patinka Blogspot'as. Ir programuot patinka.

O http://bro1.centras.info tingiu prižiūrėt dabar. :)
Vilmis sakė…
o blogspot'as leidžia savo rašytą kodą įterpti ? užsiregistravęs, bet nieko daugiau ir nežiūrėjau.
Linas J sakė…
Blogspotas daug ką leidžia :). Be to Google'as duoda visą API.

Beje, gavau šiandien bateriją!

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai