Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Astrologija neveikia - faktas kaip blynas

Kadangi žiniasklaida yra linkusi paskelbti kokias nors naujienas ir po to apie jas daugiau nieko neberašyti, tai šią klaidą teks ištaisyti man. Tiesiog palyginkite straipsnių pavadinimus:Prieš mėnesį astrologė Vaiva Budraitytė išpranašavo sėkmę Jeronimui Miliui Eurovizijoje. Na, jeigu sėkme vadinsite tai, kad Jeronimas net į Eurovizijos finalą nepakliuvo, tai gal ir tiesą sakė. O šiaip tiesiog dar vienas įrodymas, kad astrologais tikėt neverta.

Komentarai

Akvilyte sakė…
Kartais ir astrologai suklysta.:) be to ką jai reikėjo sakyti - Juk nesakys, kad "ne, Jerominamai, nepateksi tu į finalą", o ir dar prieš visą Lietuvą. Nors sutinku, kad dažnai astrologija yra įtikėjimo reikalas: tiki - tau atrodo, kad pildosi. Netiki - nesipildo. čia juk panašiai, kaip su tikėjimu.
Anonimiškas sakė…
Sėkme aš pavadinčiau tai, kad pasirodymas buvo geras, sudainavo gerai, balsas stiprus, žodžių nepamiršo.. išsiskyrė iš visų dalyvių.. :) man visai patiko..
Akvilyte sakė…
na dėl dainavimo tai sudainavo ne taip ir gerai.. nesuprantu ar ten techninės kliūtis buvo ar kas, bet beveik visi dalyviai nusidainavo. back vokalas nederėjo su solistu (kalbu ne apie Milių). O Milius "ieškojo" natų ir į jas įvažiuodavo, o vietomis nešvariai sudainavo. Lietuvoje man patiko daug labiau.
Linas J sakė…
"Nors sutinku, kad dažnai astrologija yra įtikėjimo reikalas"

Lyg ir ne. Astrologija yra su realybe niekuo nesusijęs tikėjimas tuo, kad minimalūs atsitiktinių dangaus kūnų padėties skirtumai tarpusavio atžvilgiu žmogaus gimimo momentu įtakoja žmogaus būdą ir gyvenimą.

O tai, ką vadini žodžiu "pildosi" tėra žmogaus proto gebėjimas pastebėti ir prisiminti sutapimus, bei nepastebėti neįvykių. :)

*"Neįvykis" - bet koks niekuo neišskirtinis dalykas.

"Sėkme aš pavadinčiau tai, kad pasirodymas buvo geras"

O astrologė Vaiva visgi sakė "galite tikėtis nuostabių dalykų. Galbūt patekti į kitą etapą ir visai neblogai pasirodyt".

Milius visgi į tą kitą etapą nepateko. Ir panašu, kad pasirodymas, daugumos nuomone, nebuvo toks geras, kaip kitų šalių atstovų.

Kažkaip labai daug pateisinimų prigalvojat žmonėms, kurie iš kitų pinigus apgaulės būdu išvilioja...
Vilma sakė…
na, nereikia čia jau varyt ir ieškot kaltų. Milius pasirodė tikrai labai gerai. ir gerai, kad jis nepateko. daugiau jis laimėjo nepatekęs į finalą, nei kad būtų trynęsis tokiam porno šou. o laimėjo vėl politika ir balsavimas už kaimynus, ką ir parodo pvz. Airijos balsavimo rezultatai kaip ir Linas nurodė :) tiesiog Milius per geras tokiam konkursui :) nes pagal galutinius rezultatus triumfavo absoliutus popsas, ko ir siekia Eurovizija.
Akvilyte sakė…
na niekas kaip ir neieško kaltų, bet reikia pripažinti jaudulys darė savo.. daina Miliaus labai gera, atlikimas - galėjo būt geresnis, nes žinau, kad jis daugiau sugeba..

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai