Aš rimtas kulinaras
Vakar vakare pas mus apsilankė ir pernakvojo pora draugių.
Vienai iš jų gaminau vakarienę - kepiau jautienos ir bulvių fri. Po to abiems viešnioms gaminau desertą - karštą šokoladą (receptas žemiau).
Panašu, kad savo kulinariniais sugebėjimais palikau rimtą įspūdį, nes šįryt viena iš jų atsikėlusi sakė, jog sapnavo mane, kaip aš gaminau jai kažkokius labai skanius kiniškus kukulius.
Receptas: pusė stiklinės grietinėlės pašildoma mikrobanginėje ir po to į tą grietinėlę dedama po gabalėlį pieniško šokolado ir maišoma, maišoma, maišoma. Tiesa, kad grietinėlė greit neatauštų, aš indelį su ja, pamerkiu į karšto vandens indą. Kai grietinėlė su šokoladu pasidaro tirštoka supilti į puodelius ir apibarstyt skaldytais riešutais.
Iš pusės stiklinės grietinėlės ir kokių 1/2 šokolado plytelės gaunasi maždaug 3 porcijos.
Vienai iš jų gaminau vakarienę - kepiau jautienos ir bulvių fri. Po to abiems viešnioms gaminau desertą - karštą šokoladą (receptas žemiau).
Panašu, kad savo kulinariniais sugebėjimais palikau rimtą įspūdį, nes šįryt viena iš jų atsikėlusi sakė, jog sapnavo mane, kaip aš gaminau jai kažkokius labai skanius kiniškus kukulius.
Receptas: pusė stiklinės grietinėlės pašildoma mikrobanginėje ir po to į tą grietinėlę dedama po gabalėlį pieniško šokolado ir maišoma, maišoma, maišoma. Tiesa, kad grietinėlė greit neatauštų, aš indelį su ja, pamerkiu į karšto vandens indą. Kai grietinėlė su šokoladu pasidaro tirštoka supilti į puodelius ir apibarstyt skaldytais riešutais.
Iš pusės stiklinės grietinėlės ir kokių 1/2 šokolado plytelės gaunasi maždaug 3 porcijos.
Komentarai