Baldų čempionatas, kurti kaimynai ir Kalėdos

Na dabar, kai jau surinkau virtuvės stalą ir keturias kėdes, galėčiau dalyvauti kokiam nors baldų surinkimo čempionate. Virtuvės kėdę sudarytą iš 8 dalių, 6 lengvai įsukamų varžtų, 4 sunkiai įsukamų varžtų ir 6 medvaržčių surenku per 22 minutes ir 11 sekundžių. Taigi, kada čempionatas??? Svarbu tik, kad ne šiandien būtų, nes reikia atsigauti.

Lovos, tiesa, dar nespėjau surinkti, mat pritrūkau 4 varžtų. Parduotuvėj tokių varžtų neturėjo, tai sakė, kad paskambins man, kai gaus juos. Teks kol kas čiužinį ant grindų patiest.

Vakar sujungiau savo garso aparatūra - senas kolonėles (150 vatų!) ir seną stiprintuvą. Ir kai šiandien prasitariau bendradarbei, jog planuoju įkurtuvių vakarėlį daryti, bei pasikviesti kaimynams, kad pamatyčiau, kokie jie, ji sakė, kad aš ko gero noriu, kad tie kaimynai būtų kurti. Gal ir nieko būtų.

Nuo pirmadienio įsikraustau į naujus namus.

Be to šiandien man truputį Kalėdos - žinau, kad atėjo siuntinys kažkoks, bet jį paliko pas kaimynus, o kaimynai dabar išėję. Ir nežinau ką atsiuntė, mat nieko man šiandien lyg ir neturėjo pristatyt. Tai dabar laukiu sau staigmenos.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai