Privatūs sekliai

Brangus dienorašti,

Neseniai apsvarstėme su draugais, kad galėtume imigravimo į NZ agentūrą atidaryti, tačiau panašiau, jog daug didesnę paklausą turi pamestų giminių paieškos.

Pametė, beveik suradom

Štai prieš savaitę Danguolė pranešė, jog jos besilankant Lietuvoje paprašė surasti vieną lietuvį kažkieno giminę. Ir adresą davė ir pavardę. Patikrinom telefonų knygoje - yra toks. Tai beveik suradom pamestą giminę - ne toks jis ir pamestas buvo.

Pamestas dėdė

O šiandien ryte pasitikrinu paštą - laiškutis, su prašymu surasti pamestą dėdę. Šįsyk ko gero nebus taip paprasta - nes telefonų knyga atsakymo neduoda, o adresas berods pakankamai senas. Reiks pasidomėti šiuo reikalu.

pagarbiai
seklys
Linas

Komentarai

kristinaugust sakė…
O man įdomu, ar didelė lietuvių bendruomenė Zelandijoje? Šią vasarą keltu plaukiau iš Suomijos ir prie manęs prisėdo labai draugiška zelandiečių šeima, tai nuo tada vis pasvarstau, kad būtų labai smagu kada nors nusidanginti iki jūsų :)
Linas J sakė…
Pasak statistikos lietuvių Zelandijoje yra 100-200. O man pačiam, tenka pabendrauti tik su kokiais nepilnais 15.

O šiaip :) siųsk nuotrauką, CV, pirk bilietus ir laukiam.
kristinaugust sakė…
:)) o tamsta jau seniai gyveni Zelandijoj? gal ir minėjai savo rašiniuose, bet aš kol kas nesuspėjau visko aprėpt :)
Vilmis sakė…
Įdomu iš IRD galima kokią nors informaciją išpešti?
Linas J sakė…
Kristina, aš Zelandijoj apie metus. Tad dar nelabai ilgai. Parašyk man e-mailą į brovienas@yahoo.com

Vilmi, iš IRD turėtų būt neįmanoma... privatumas ir t.t. :)
Vilmis sakė…
Nepabandžius nežinai, kaip būtų :) Čia NZ dar tas privatumas kartais ne visai privatus. Reikėjo čia vienos didelės firmos CEO skubiai pagauti. Tai bendradarbiui paskambinus į firmą, to žmogaus nerado, bet paprašius, sekretorė davė ir jo mobilaus ir namų tlf numerius :)
Vilma sakė…
kaip naivu, Linai ;) taigi sakei, kad ten darbo nėra. kur tenais žmogui CV siųsti??? man tai gi nebuvo jokio darbo :D :D :D
Vilmis sakė…
nurodė email'ą, kur siųsti CV :)
Anonimiškas sakė…
hmm.. gal ir man uzsinoret i NZ.. :P Kam cia CV nusiuntus, kas norit gaut? :))) Ai, tiesa, man bendriau turbut pirma reiktu vietinius mokslus pabaigt.. nu nieko , gal tada veliau kada pakeliausiu :D
Danguole sakė…
Apie firmos atidaryma, gera ideja pametejai. Gal reikia parasyti Knispeliams i ju laida (buvusi "Atleisk", o dabar net nezinau kaip vadinasi) ir pasiulyti bendradarbiauti? O ka, prisistatai sau su puokste prie duru ir sakai:" Na, spek is triju kartu, kas taves (Jusu) iesko". Jei pries nosi duris uztrenks, bent puokste liks. O ir honorara gautumem :))

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai