Škotija - ketvirta diena

2005 12 29

11:40

Siandien vaziuojam apziureti kalnu. Sustojom benzino uzsipilti. Po to sustojom kavinej, kol chebra nuvaziavo ieskoti bankomato ir turistu informacijos ofiso. Aptarem su vaikais kaip vakar zaidem Quake III.

Siandien negaliu nieko fotografuoti, nes nusedo visos baterijos. Bandziau pasiskolinti, bet irgi pasitaike nusedusios. Kadangi jas pakrausiu tik vakare, tai reikes nusipirkti nepakraunamu.

12:15

Pasirodo pinigu Skotijoj bankai nekeicia. Ta daro tik pastas. Jiems tai normalu, o mums - kulturinis sokas.

15:20

Dabar sedziu kalno virsunej apie 1100 m virs juros lygio. Ale kaip cia salta, kaip menulyje. Pasiskolinau kepure is Rasos. Puse kelio atvaziavom masina, o likusia puse traukinuku. Labai grazus vaizdai - ezerai, kalnai, bet i nuotraukas tai nelabai itelpa.

Paklausiau padavejos lenkaites, kaip ji cia i darba kasdien pakliuna, tai sake, kad tuo traukinuku funikulierium kiekviena ryta kyla.

Pries tai buvom sustoje prie kazkokio kalno. Saudem petardas. Giedrius tik pirma atbulai piriso, tai vietoj saugymo i virsu, gavosi saudymas i apacia... Kitas raketas normaliau leido - i virsu.

Dar matem kazkokios hidroelektrines uztvanka - nerealiai ispudingai atrodo. Upe uztvenkta kalnuose, o lygio skirtumas bent 100 metru.

19:00

Atejom pavalgyt Inverness mieste i indiska restorana. Nakti nieko mieste nesimato, bet vistiek truputi ko gero pasivaiksciosim.

22:00

Deja del pasivaiksciojimo po miesta dauguma nubalsavo pries. Taigi grizom namo ir zaidziam Quake.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai