Škotija - trečia diena

2005 12 28
12:50

Atvaziavom prie Lochness ezero uzejom i pili Urquhart. Nusipirkom 3 dienu "tyrinetojo pasa" (man 17 svaru kainuoja). Su juo galima po visas Skotijos pilis vaiksciot toliau nemokamai 3 dienas.

Tam kaimuke, prie pilies praktiskai ner bankomatu, pinigu piniginen teko pasipildyti kavineje imant "cashback". Man sitoj pilyj nusedo fotoaparato batarkes - reiks isedus masinon keisti. Gerai, kad kruva ju vezuosi.

15:00

Pabuvom parodoj Nese 2000. Neikit ten. Nieko gero. parode tik siek tiek filmuku ir papasakojo istorijos apie lochness pabaisos paieskas. O po to pasake, kad cia mums sprest ar monstras tikras, ar tik vaizduotes padarinys.
Po to uzejom i viskiu parduotuve ir dabar vaziuojam kokio tai krioklio paziuret.

16:00

Uzsukom i kazkokia vynine. I ekskursija nenuvede, nes dabar neveikia darykla. Dave tik padegustuoti tiek kiek kas norejo.

Maza vynine - sezono metu dirba tik 15 zmoniu. Nustebau, kad vyna daro is berzu sulos. Sake, kad tas berzu sulos vynas tai tas, nuo kurio jie savo sezon pradeda. Pripirkom visokiu gerimu. As nupirkau mead - kazkas panasaus i lietuviska midu, tik silpnesnis.

17:30

Pavalgem "skotisko" maisto - picu ir keptos vistos ir bulviu fri. Bankomatai cia Skotijoj faktiskai neveikia - Giedrius iesko, kur gauti pinigu - vienas bankomatas neturi pinigu, kitas nepriima uzsienietisku korteliu. Interneto sitam Skotiskam shoping centre beveik nerandu - radau tik 1 vieta su dviem kompiuteriais, bet abudu uzimti...

19:00

Tikejaus iseiti po miesta Inverness pasivaiksciot, bet visgi griztam namo, pakeliui tik benzokolonelej sustojom kuro uzsipilt.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai