Pradėjau kelionę į Škotiją

2006 12 26

19:00

Vaziavom keleta valandu is Dublino, atvaziavom i Larney. Pakeliui vienam vaikui pasidare bloga. Pasistate masinas nuejom i keleiviu terminala - issikeiciau pinigu siek tiek. O po to aparatas esantis palei zaidimo automatus iskeite man popierinius pinigus i monetas.
Dar liko apie 1.5 val plaukimo ir apie 1.5 ar 2 val. vaziavimo.
Po to dar pasikalbejau su keltu darbuotoja (jos labai skotiskas ar tai siaures airiskas akcentas buvo) Ji parekomendavo palaukti dar 20 minuciu terminale.

Kol kas vaziuojam 14 zmoniu (7 suaug). Rytoj turetu prisijungti dar trys.

19:45

Isedom i kelta. Cool koks keltas - kruva visokiu saliu, su filmu rodymais, restoranais, zaidimu automatais ir pan. Jauciuosi kaip ponas. Kadangi vakarienes Skotijoj, sake, si karta negausim, tai teks valgyt sitam kelte - uzsisakyt planuoju chicken curry. Jau spejau ponu pasijusti, bet pasirodo ne velnio - norint maisto reiks eilej stoveti. Salimais yra baras, kuris vadinasi "Poetu baras". Jeigu ten eiciau, tai reiktu eiles sukurti kokias nors.

Kaip keista, kad cia kelte baruose galima rukyti... Kvaila UK... galetu greiciau uzdraust rukyma darbo patalpose - barai, kuriuose draudziama rukyt - daug geriau.

23:30

Skotijoj kruvoj vietu prie radaru ir kameru zenklu parasyta, ka tos kameros daro - greiti matuoja, ziuri, kad nevaziuotum per autobusu juosta ar matuoja vidutini greiti per koki nors ilgesni kelio ruoza. Sitas paskutinis pamatavimas tai berods toks, kad fotografuoja masina pora kartu kokiu kilometro atstumu ir skaiciuoja vidutini greiti... Nelabai malonu, kai taip matuoja.

Apsistojom viesbutyje, internetas brangokas - 5 svarai uz 2 valandas arba 3 svarai uz 30 min.

Kol kas graziu vaizdu nemaciau - tiesiog cia, Skotijoj atsidurem tik apie 21:45 ir po to vaziavom apie 100 km.

Planas rytdienai:
1. Loch Loman
2. Glencoe slenis
3. Saldainiu fabrikas
4. Pietus Bennevis (Woolmill)
5. Bennevis viskio darykla
6. Fort williams
7. Nakvyne

Komentarai

Anonimiškas sakė…
Tau turetu labai patikti viskio gamykloj, ypac, jei bus degustacija:)

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai