Australija ir sveikinimai draugams Airijoje

Vakar grįžau iš Australijos. Labiausiai buvau Sidnėjuje ir jo apylinkėse.

Per 4 paras sugebėjau sudalyvauti firmos organizuotuose apmokymuose, susitikti su 2 bedarbiais (bet tuo pačius ir darbą turinčiais) draugais - abudu dabar susiradę darbą ir laukia vizų, todėl dirbti dar negali. Taip pat susitikau su dviem draugėm ir buvau iškeliavęs į Nelson Bay (apie 200 km nuo Sidnėjaus). Ten buvom išplaukę laivu pasižiūrėti delfinų ir pasimaudyti tinkle (toks tinklas-baseinas prikabintas prie laivo galo buvo). Buvau makadamijos riešutų fermoje, dalyvavau dvejose lažybose.

Lažybas apie tai, kad Australijoj gyvena posumai, o Amerikoj oposumai laimėjau. Lažybas apie tai, kad dainą Heroes atlieka ne David Bowie pralaimėjau. Na bet bent jau sužinojau, kas groja tą geriausią pasaulyje dainą.

Dar buvom Nelson Bay mugėje, kur pirkau Čekosolovakijoje pagamintą arbatinį šaukštelį (gal pasidabruotas?) su Kanberos karo memorialo vaizdu. Pigu - 2 doleriai už tokį prašmatnų šaukštelį, reikės jį kasdien naudoti nuo šiol, nepaisant to, kad bendradarbis prigrasino, jog nusitrins paveiksliukas nuo šaukštelio bemat.

O grįždamas namo lėktuve žiūrėjau filmą Juno. Filmas - visai nieko, o muzika filme - nuostabi. Pažiūrėję nenusivilsit.

Prekyba

Šiandien per internetinį aukcioną pardaviau bilietus į Ozzy Osbourne ir Kiss koncertus.

Mokslai

Iki ketvirtadienio vakaro reikia pabaigti rašyti pirmą užduotį mokslams, o tada keliausiu į Oklendą.

Šventės

Su Patriko diena sveikinu jus, mano draugai Airijoje!

Naujienos

Lietuva ir JAV pasirašys memorandumą dėl bevizių santykių.

Dolphin tail Dolphins just ahead of our boat At the wharf Net pool Parrot Market - books There's a sucker born every minute Market - glass On the top of a boat Dunes Spider

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai