Velingtonas

Na štai atvykau į Velingtoną sėkmingai. Aerouoste sustabdė mane dėl batų, kuriuos vežiausi, bet kai pasakiau, jog avėjau juos tik Dubline tai praleido. Apgyvendino mane viešbutyj, gan gražiam - turiu savo virtuvę, miegamąjį ir svetainę, bet internetas brangokas ir už pusryčius reikia mokėti pačiam.

Vakar pasivaikščiojau po miestą šiek tiek jau vakarėjant ir dėl to beveik nieko nenufotografavau, bet užtat nusipirkau 3 adapterius ir dabar jau galiu sujungti į rozetes nemažai visokių prietaisų atsivežtų airiškų ir europietiškų prietaisų.

Velintgtonas - gražus.
Taksistas mane pravežė per pajūrį, o po to vaikščiojau šiaip po miestą. Juokingai atrodo žmonės, kurie esant 12 laipsnių temperatūrai vaikšto su šalikais ir žieminiais paltais, Airijoj ir šaltesniu oru to nepamatysi.

Susiskambinau su bendradarbiu Danielium, sutarėm susitikti po 15 minučių.


Susitikom su Daniel ir su Christine - faini jie abudu ir jau susirado, kur gyventi. Nusipirkau mobilų telefoną ir susiskambinau su Damian (vietinis kolega) sutariau su juo susitikti ryt ryte. Dar apsikeitėm keliais e-mailais su kolege Susy, ji grįš į Velingtoną kitos savaitės pradžioj, taigi pažįstamų ratas plečiasi.

Panašu į tai, jog man susiradus būstą teks įsirengti namų biurą.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai